Luaţi loc, relaxaţi-vă şi urmăriţi-i pe experţii rezidenţi de la River Cottage într-un serial de lecţii personale despre diverse metode culinare şi tehnici din bucătăria rurală.
De la coacerea minunatelor pâinici făcute acasă şi checuri pe placul tuturor la tot ce trebuie să ştiţi despre cultivarea, recoltarea, gătirea şi conservarea bunătăţilor crescute în gospodărie, pe plajă şi în spaliere.
Acest serial eclectic cu episoade scurte, dedicate unor teme variate de la afumarea şi maturarea şuncii la fermentarea berii în propria gospodărie, deschide noi orizonturi în privinţa abilităţilor casnice de „stil vechi”.
În acest serial în stil pas cu pas, vom revedea personaje binecunoscute din serialul televizat River Cottage al lui Hugh Fearnley-Whittingstall, inclusiv bucătarul-şef Gill Meller, Pam Corbin din „Queen of Preserves” şi John Wright din „Foraging Guru”, dar şi pe Steve Lamb şi pe mulţi alţii din echipa de experţi a lui Hugh.
Şuncă, gemuri, murături, tării, checuri, biscuiţi, pâini cu crustă, cornuri, moluşte, legume din grădină, fructe cu boabe de pe spalier, verdeţuri sălbatice – toată lumea va găsi ceva interesant şi veţi afla tot ce trebuie să ştiţi dacă gătiţi şi trăiţi precum Hugh.