Pulpă De Porc Bbq Cu Salată De Paste

Medie
Medie
Medie

Preparare

Presărăm carnea peste tot cu sare şi piper, o punem într-o tavă termorezistentă, punem alături ceapa tăiată în bucăţi, o acoperim cu folie de aluminiu şi o prăjim timp de 3-3,5 ore în cuptorul încălzit la 160 de grade, până devine fragedă. Sos BBQ: călim ceapa rasă în 3 linguri de ulei de măsline. Adăugăm pasta de roşii, oţetul, sosul Worchestershire şi mierea. Adăugăm usturoiul tocat mărunt şi fierbem sosul timp de 30 de minute, până devine gros. Ungem carnea prăjită cu sosul barbecue, apoi punem înapoi carnea în cuptor, la grill, până când sosul se rumeneşte. Fierbem pastele în apă sărată clocotită. Le scurgem, adăugăm uleiul de susan, sosul chili şi sucul de limetă. Adăugăm usturoiul pisat, porumbul scurs şi pătrunjelul tocat.

înapoi la listă