TV Paprika Logo

Pui cu bacon umplut cu ciuperci și cu ficat

Preparare

Pentru umplutura de ciuperci, se sotează ceapa în ulei într-o tigaie. Când ceapa devine translucidă, adăugaţi ficatul de pui, care a fost răzuit în bucăți mici cu un cuțit. Se amestecă și se lasă să se prăjească împreună cu ceapa, apoi se condimentează cu piper. Se rup două chifle în două și se înmoaie în apă. Când ficatul a căpătat o culoare frumoasă, adăugați la ficat ciupercile tocate în prealabil. În scurt timp, se adaugă o cantitate generoasă de pătrunjel și 3 ouă fierte tocate. Stoarceți bine chiflelele înmuiate și adăugați-le la umplutură. Se amestecă și se condimentează ușor cu sare și cu piper. Se bat 2 ouă și se amestecă și cu acestea. Tăiați pieptul de pui întreg (îl întindeţi) și bateți-l, având grijă să nu se destrame. Se condimentează cu sare. Se pune umplutura cu lingura în piepturile de pui întinse, se rulează, se înfășoară în felii de bacon și se coace în cuptor la 180°C, într-o tavă unsă cu ulei. Înainte de prăjire, se poate decora și cu felii de roșii. Se serveşte cu garnitură de piure de cartofi.

înapoi la listă