Preparare
Dintr-o jumătate de dovleac faceți o căsuță pentru pești, din cealaltă jumătate, un castel și un pescar chinez, făcut din vânătă și roșii cherry, care pescuiește la o boabă de porumb. Într-o cratiță cu ulei de măsline încins puneți puii de șalău și de somn și somnul. Cât timp ei se prăjesc ocupați-vă de acvariu: turnați stafide, mac, măsline și 3-4 roșii cherry. Vine rândul celorlalți pești care vor fi făcuți pe plită. Ungeți știuca cu ulei și așezați-o pe plită, alături de care puneți obleții și bibanul. Pentru ca peștii prăjiți în cratița cu ulei să aibă priză în gelatina din supă, aceștia trebuie scurși foarte bine pe niște șervețele de bucătărie. Racii fierți în prealabil se așează și ei în acvariu. Odată ce toți peștii sunt pregătiți, începeți cu montarea lor. După ce i-ați montat adăugați treptat gelatina. După ce ați turnat și gelatina așteptați 6-7 ore până se va închega tot.