Preparare
Cerneți făina pe o suprafață curată de lucru. Luați un bol și amestecați în el drojdia, zahărul, apa și uleiul de măsline. Turnați acest amestec peste făină și frământați până se obține un aluat elastic.Luați aluatul şi puneți-l într-un vas. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați-l deoparte timp de o oră până își dublează volumul.După o oră frământați din nou aluatul. Acest aluat îl puteți folosi imediat sau îl puteți ține la frigider, înfășurat în folie alimentară. Dacă îl utilizați imediat, împărțiți aluatul în 6-8 bile mici, din care veți obține pizza cu un diametru de 20 de cm.Acest aluat îl puteți păstra în frigider până doriți să gătiți pizza. Ca să vă fie și mai ușor puteți întinde cercuri cu diagonală de 20 de cm și cu o grosime de o,5 cm și să le păstrați în frigider în folie.