Biban de mare cu cartofi si legume la cuptor

Preparare

Se condimenteaza pestele cu coaja de lamaie, ulei, vin alb, cimrbu, oregano, usturoi, sare un strop, si un strop de piper alb.

Odata condimentat pestele, se pune in cuptor pt 30-40 de minute, la 180 de grade

Se tai cubulete mici toate legume (zucchini fara miez)

Tragem in tigaie cu usturoi si cimbrisor legumele

Se pune in oala la fiert cartofi curatati si taiati cuburi 3-4 minute

Punem intr-o tava cu ulei cartofii si le punem in cuptor

Intr-o tigaie cu ulei tragem ceapa rosie taiata pestisor

Se prajesc usor in tigaie legumele si se condimenteaza cu cimbru si sare

Inainte cu 5 minute sa fie gata cartofii, adaugam pesmet si ceapa

Legumele se pun in cuptor la 180 de grade pt 5 minute.

(Foto: Katalin Sándor)

înapoi la listă