TV Paprika Logo

Biscuiți De Crăciun

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Se amestecă zahărul, untul, gălbenușul, sarea și esența de vanilie cu un mixer până ce se omogenizează. Se adaugă apoi făină, după care mixați din nou. Amestecul va părea uscat la început, dar se va lega brusc. În caz contrar, se mai adaugă o lingură de apă. Împărțiți aluatul în jumătate, aplatizați-l și înfoliaţi-l. Se ține la frigider 2 ore. Presărați făina pe o suprafață de lucru și întindeți din aluat o foaie de 3 mm grosime. Decupați formele dorite. Puneți-le pe o hârtie de copt neunsă și coaceți în cuptorul preâncălzit la 200-220 grade timp de 10-15 minute. La sfârșit, scoateți tava din cuptor și lăsați-o să se răcească. Dacă folosiți hârtie, o puteți ridica, pentru a putea continua coacerea următorilor biscuiți. Repetați operațiunea cu restul aluatului.La sfârșit decorați biscuiții de Crăciun după preferință.

înapoi la listă