Brioşă Bostock cu piersici şi cu migdale

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade. Tăiem brioșele în două, transversal, și le așezăm într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Punem toate ingredientele pentru sirop, cu excepția fructelor, într-o cratiță mică și le aducem la fierbere. Le fierbem ușor timp de cinci minute pentru a se îngroșa. În cele din urmă, adăugăm piersicile, fără sâmburi și tăiate în două, pentru un minut și fierbem doar cât să se îngroașe puțin, apoi le scoatem cu grijă și le punem deoparte.

Pentru a face crema, batem untul, ouăle și zahărul cu un mixer electric manual timp de cinci minute pentru a încorpora zahărul, apoi adăugăm migdalele.

Pentru montare, stropim fiecare brioșă cu sirop și o ungem cu crema de migdale. Presărăm cu migdalele tocate grosier și le dăm la cuptor pentru 15 minute. Se servește presărată cu zahăr pudră. Deasupra punem piersicile.

înapoi la listă