Emisiune asociată:

Deserturi Magice Cu Prăjiturela
1. sezon 12. parte
Preparare
Turnam amestecul de unt cu ciocolata peste ouă, mixand continuu la viteza mica până la incorporare completa;
Într-un bol, amestecăm făina, cacaua și praful de copt, apoi le cernem peste compoziția cu ouă și ciocolata;
Amestecăm ușor cu o spatula, doar până la incorporare, nu mai mult(!);
Cu ajutorul unei cupe de inghetata sau a unei linguri, punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt cate 8 porții/gramajoare de aluat cu distanța între ele – se vor dilata la coacere (eu pun pe 3 pe o parte, 3 pe cealalta și 2 in mijloc);
Opțional presaram fulgi de sare – eu am folosit sare Maldon afumata;
Coacem 12 minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade (functia ventilatie);
Lăsăm sa se raceasca in tava (15 minute).
Coacem cate o tava odata! 3 tavi, 3 ture.