Budincă De Ciocolată De Casă Cu Sos Gros De Vişine

Ușor
Medie
Multă

Preparare

Pentru budincă, amestecăm toate ingredientele într-o oală medie, cu excepţia ciocolatei, apoi le fierbem la foc mediu, amestecând des. Când compoziția a fiert deja 1 minut şi are consistenţă de budincă, luăm oala de pe foc şi adăugăm ciocolata ruptă în bucăţi mici. Turnăm amestecul în boluri, punem folie deasupra fiecăruia, ca să nu prindă pieliţă. E important ca folia dată cu unt sau hârtia de copt udă să fie aşezată direct pe budincă ! În frigider ajunge la temperatura la care poate fi consumat în 1-1,5 ore. Pentru sosul de vişine, punem ingredientele într-o oală mică şi le fierbem 5 minute, până când sosul devine gros. Îl răcim. La servire, îl turnăm deasupra budincii.

înapoi la listă