Emisiune asociată:

Un Ochi Pe Faţă Şi Unul Pe Dos
2. sezon 1. parte
Preparare
Tăiem jumătate din cantitatea de piept de pui și o prăjim în puțin ulei, adăugând sare și piper. După ce se răcește puțin, o tocăm cu mixerul. Prăjim separat în ulei ceapă tocată mărunt și usturoi, adăugăm apoi țelina tăiată cubulețe mărunte și o fierbem înăbușit. Condimentăm cu piper și oregano și adăugăm carnea de pui tocată, apoi umplem cannelloni cu acest amestec. Prăjim făina în unt, adăugăm laptele, sare, piper și nucșoară. În sosul astfel obținut, adăugăm brânza trapist și parmezan răzuit, frișcă și gălbenușul de la un ou, omogenizăm bine amestecul și îl turnăm peste cannelloni în tava unsă cu unt. 50 de minute în cuptorul încălzit la 170 de grade.
Fotograf Katalin Sándor