TV Paprika Logo

Cârnăciori Cu Pește

Medie
Medie

Preparare

Îndepărtați pielea peștelui dar nu o aruncați. Tăiați pielea în 3 părți egale. Separați carnea de pielița cârnăciorilor chipolata. Amestecați carnea cu 1 ciupercă feliată subțire, paprika și asezonați cu sare și piper. Dați amestecului o formă de cârnat. Luați un segment și împăturiți-l în piele de pește – asigurați cu o scobitoare. Repetați procedeul încă de două ori. Într-o tigaie încălziți ulei și prăjiți cârnații. Tăiați prazul în cubulețe mici. Trageți prazul în unt și puțin ulei. Adăugați pudră de paprika și lăsați pe foc 8 minute. Adăugați mazărea înghețată și sucul de la o lămâie. Tăiați două ciuperci cubulețe și puneţi-le într-o tigaie alături de puțin unt și puțin ulei. Lăsați pe foc circa 5 minute. După 4 minute adăugați încă o ciupercă feliată. Încălziți o tigaie și prăjiți cârnații de pește.

înapoi la listă