Preparare
Pentru cartofi: Tăiați cartofii cubulețe. Puneți cartofii la fiert împreună cu rozmarinul apoi prăjiți împreună cu bacon cubulețe și unt amestecând cu gălbenușurile și sucul de lămâie. Pentru dressing: Faceți un dressing din oțet și zahăr. Pentru bacon: îndepărtați grăsimea feliilor de bacon, puneți între două straturi de folie de aluminiu și întindeți cu făcălețul. Introduceți în cuptor și după 5 minute de copt îndepărtați folia de aluminiu lăsând grăsimea neacoperită. Pentru ciuperci: asezonați ciupercile cu usturoiul pisat și amestecat cu ulei de măsline și rozmarin tăiat fin, sare și piper. Prăjiți în tigaie și acoperiți. Fierbeți un ou moale. Servire: Cu o lingură turnați dressingul în mijlocul farfuriei, adăugați și ciupercile, cartofii și grăsimea de bacon. Apoi așezați frunzele de lăptuci și feliile crocante de bacon deasupra împreună cu oul fiert.