TV Paprika Logo

Crap Cu Cartofi Umpluți

Medie
Medie

Preparare

Se unge o folie de aluminiu cu unt și se așează peștele. Peste pește se pune lămâie, pătrunjel verde, rozmarin și doi căței de usturoi. Se înfășoară în folie și se coace la 200 de grade timp de 35 de minute.În timp ce peștele se coace, se prepară dressing-ul. Se amestecă muștar cu ulei de măsline, se asezonează cu lămâie, sare, piper, pătrunjel verde și la sfârșit se amestecă cu miere. Pentru garnitură, se înfășoară cartofii în folie de aluminiu și se pun în grill pentru 20 de minute. După 20 de minute, se scot cartofii și se scobesc de miez ca să poată fi umpluți. Umplutura se face din brânză de oaie amestecată cu boia de ardei. Cartofii se umplu cu această compoziție. Garnitura se servește presărată cu arpagic.

înapoi la listă