Preparare
Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați conținutul într-un blender și amestecați până ce obțineți un puree fin. Încingeți din nou tigaia NU o spălați imediat după! Adăugați alcoolul, usturoiul si ierburile mărunțite. AVEȚI MARE GRIJĂ DACĂ TIGAIA ESTE FOARTE ÎNCINSĂ, VA LUA FOC ceea ce e bine, dar aveți grijă să păstrați distanța, doar pentru aprox. 10 secunde. Ţineți sticla de alcool departe de tigaie. Apoi turnați brandy-ul flambat în blender si turnați conţinutul din tigaie peste ficăței. Amestecați din nou și lăsați să se răcească înainte de a adăuga untul , altfel untul se va topi și așa veți fi nevoiți să repetați întregul proces. Asezonați după gust. Așezați pe o felie de Crostini, bruschetii sau toast. Poftă bună!