File de dorada si sos de portocale si salata mista

Preparare

Sa curata cartofi

Sa taia cuburi

Sa fierb in apa cu sare

Sa condimenteaza cu 20 gr de unt

Si cu o parte din patrunjel tocat

Sa pune intro o tava file de dorada dupa ca tava o fost unsa cu un pic de ulei de masline

Sa condimenteaza dorada cu sare , piper , vin alb si ulei de masline .

Sa pune in cuptor preincaltit la 210 grade aprox 8 min.

Sa pune intro o tigaie 20 gr de unt

Sa storce 1 portocala

Sa pune peste unt suc de portocala

Suc de lamaie

Cognac

Vin alb

Un pic de ardei uite rosu

Sare

Piper

Patrunjel

Cand o inceput sos sa se ingrosa sa pun capperi

Sa scoate din foc

Sa adaoga 20 gr  de unt foarte rece

Sa pun in centrul farfuriei cartofi

Peste sa pune file de dorada

Langa salata mixta

Tot sa condimenteasa cu sos de portocale si cappere.

(Foto: Katalin Sándor)

înapoi la listă