Emisiune asociată:
De La Un Anotimp La Altul
1. sezon 8. parte
Preparare
Dăm carnea prin iaurtul amestecat cu pasta de condimente și cu sare și o dăm la frigider pentru cel puțin o oră sau peste noapte. Se lasă să ajungă la temperatura camerei înainte de prăjire.
Înmuiem orezul cel puțin o jumătate de oră, apoi îl clătim cu multă apă și lăsăm să se scurgă. Tocăm mărunt ceapa și o rumenim într-o tigaie cu capac într-un amestec de unt și de ulei de gătit până se înmoaie.
Adăugăm orezul la ceapa înmuiată, amestecăm și asezonăm cu sare. Adăugăm supa de bază sau apa și adăugăm migdalele feliate. Când este fiert, adăugăm coriandru proaspăt.
Punem ingredientele pentru pesto într-un tocător cu cuțit și le mixăm.
Prăjim feliile de carne pe grătar sau într-o tigaie grill până se rumenesc pe toate părțile, le feliem și le servim cu orez și pesto.