Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 9. parte
Preparare
Se pune laptele intr o oala si se adauga zaharul si galbenusul de ou
Si se bate compozitie cu telul
Adaugam vanilia
Se aduce tot la o temperatura de 85 de grade
Se trece compozitie prin sita
Se adauga gelatina
Si se pune la racit in bain marie cu gheata
Se pune 4 ore in frigider
Se monteza frisca si se adauga compozitie
Se pune in frigider
Se pune un bol cu gheata in freezer (ne va trebuii la sfarsit)
Punem jumatate de cantitate de zahar intr oala cu vinul
Trebuie sa topim zaharul max 30 de grade trebuie sa fie caldut
Punem un bol in bain marie cald
Punem galbenusuri de ou cu restul de zahar
Se pune o jumatate de compozitie de vin cu zahar in galbenusuri (asa se incalzeste compozitie)
Adaugam rapid restul de vin
Si amestecam cu telul pana e gata compozitie la 83 de grade sau cand vedem ca telul lasa dungi in compozitia
Acum recim in bolul cu gheata
Servim in farfurie adanca zabaione si asezam de asupra inghetata (homemade).
(Foto: Katalin Sándor)