Hamburger Din Pulpă De Miel Cu Cremă De Mentă Și Cu Garnitură De Morcovi Baby

Ușor
Medie

Preparare

600 g de pulpă de miel tocată se amestecă într-un bol cu 40 g ceapă albă tocată, 20 ml sos worchester, un ou bătut şi o lingură de pastă tomate plus sare şi piper până ce se obţine o pastă omogenă.

Din aceasta se modelează hamburgării şi se pun pe grătarul încins. 100 g de morcovi baby împreună cu 5 fire de cimbru şi 50 ml de stoc de vită, 20 g de unt se pun într-o tavă acoperită în folie de aluminiu în cuptor la 220 de grade celsius timp de 15 min. 30 de grame de mentă se dau prin blender împreună cu 20 ml ulei de măsline, sare şi piper. După obţinerea unei paste fine se adaugă 50 g smântână, 100 g iaurt şi se omogenizează manual.

Cu ajutorul unei forme, se aşează crema de mentă în farfurii, apoi se aşează morcovii şi hamburgării.

înapoi la listă