Intalniri cu mamaliga – ( mamaliga cu branza in stil Italian, prajita, cu spanac si la ceaun )

Preparare

Se aduga spanacul in blender cu 1 lingura de ulei, un praf de sare si un praf de piper. Se pune apa la fiert in care se adauga malaiul. Cand ajungem la consistenta dorita o parte din mamaliga o amestecam cu crema de spanac, iar restul impartim in doua si le dam forme diferite. O parte prajim la gratar si o parte prajim in ulei. Intr-o alta oala se face o alta mamaliga in care se adauga costita afumata si ceapa verde.Se face o crema de branza de capra care se va adauga pe bruscheta de mamaliga facuta la gratar si apoi se adauga confit de rosii. Se aseaza prima parte de mamaliga, se amestecata cu crema de spanac, dupa care urmeaza bruscheta de mamaliga cu branza de capra si rosiile confite, mamaliga prajita in ulei si mamaliga amestecata cu costita afumata si ceapa verde.Se decoreaza cu chivas.

înapoi la listă