Emisiune asociată:

Ciao România!
1. sezon 13. parte
Preparare
Se bate albusul de ou, adaugand zaharul pudra si otetul, pana devine o bezea lucioasa. Se aseaza in forme, apoi formele se pun intr-o tava cu apa pana la jumatatea formelor si se baga la cuptorul preincalzit la 100 de grade, timp de 15 minute. Intre timp punem laptele la fiert cu batonul de vanilie pana ajunge la punctul de fierbere. Amestecam galbenusurile de ou cu zaharul tos pana se face o crema. Intr-o craticioara punem untul, ciocolata la baimarin, cand se topeste adaugam un pic de smantana de gatit pentru a face crema de ciocolata. Luam laptele caldut si il incorporam treptat in crema de ou cu zahar, dar fara sa coacem galbenusurile. Dupa aceea punem compozitia la foc mic si amestecam incet- incet pana se face o crema si pana dispare spuma de deasupra. Apoi se acopera cu o folie de proaspetime pentru a nu face crusta si se pune la frigider. Se adauga crema intr-un bol, apoi bezeaua si crema de ciocolata.