Masala din muschiuleț de porc cu lapte de cocos, condimente și pâine naan cu usturoi

Preparare

Ingredientele uscate le prăjim într-o tigaie uscată. Marinăm mușchiulețul de porc în iaurt și usturoi și-l lăsăm să se odihnească.
Călim șalotele, adăugăm condimentele, turnăm peste ele supa de bază și laptele după care le fierbem 10 minute. Piperăm, aduăgăm ardei chili și fierbem mai departe. Le strecurăm și le trecem prin mixer după care le punem înapoi. Prăjim carnea până obținem o crustă, o punem în sos și o lăsăm să fiarbă până se înmoaie. Tocăm coriandrul și presărăm peste sos. Preparăm un aluat din făină cu iaurt și bicarbonat de sodiu, din care întindem plăcinte mici și le prăjim într-o tigaie uscată. Tocăm usturoiul, îl amestecăm cu ulei și ungem cu el bucățile de pâine naan.
Îl servim cu orez.

Reţeta poate fi diferită de cea din programul TV.

înapoi la listă