RULADĂ DE PUI CU CAȘCAVAL ȘI ROȘII CU BUSUIOC, CARTOFI FIERȚI ÎN COAJĂ

Preparare

Mod de preparare:
Tăiem cu grijă pieptul de pui, astfel încât să obținem felii cât mai mari. Feliile obținute le dăm cu sare, piper, presărăm și usturoi uscat, așezăm feliile de slănină, mozzarella, frunzele de busuioc, roșiile cherry tăiate felii și rulăm. Dacă avem ac, le prindem ca să își păstreze forma rotundă sau le putem lega cu o sfoară.

Vasul de copt îl ungem cu unt; adăugăm ceapa tăiată și în cazul în care ne-a rămas mozzarella, o adăugăm în vas. Introducem ruladele în vas și presărăm cu usturoi uscat. Mai adăugăm 2 linguri de unt și turnăm puțină apă. Coacem aprox.15-20 de minute în cuptorul preîncălzit la 200°C.
Când sunt gata, scoatem rulourile și le așezăm într-un loc cald. Sosul care s-a format în vasul de copt, inclusiv brânza, îl mixăm și se poate servi.

 

înapoi la listă