TV Paprika Logo

Miel şi viţel la ceaun cu gnocchi cu mărar

Preparare

Într-un ceaun, începem să sotăm ceapa în ulei. De asemenea, tăiem în ea felii de ardei iute. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm mai întâi carnea de vițel tăiată în bucăți, condimentăm cu sare. Când carnea de vițel s-a scurs, adăugăm carnea de miel. Condimentăm cu semințe de chimen măcinate și frunze de dafin. Când este pe jumătate fiert, adăugăm vinul roșu. La sfârșit, adăugăm pasta de roșii. Gătim la foc mic, dar „gălăgios” până când este gata. Pentru gnocchi, adăugăm la cartofi făina, uleiul, oul, sarea, piperul, mărarul și frământăm până obținem un aluat. Îl rulăm în formă de rulouri și le tăiem cu un cuțit în bucăți în formă de tăiței. Le fierbem în apă clocotită timp de câteva minute, până când vor fi gata.

înapoi la listă