Preparare
Asezonați mușchiulețul de porc cu paprika, sare și piper; puneți într-o cratiță și coaceți la cuptor . Scoateți apoi cratița din cuptor și lăsați să se odihnească . Curățați napii și apoi îi tăiați în cubulețe. Feliați feniculul și hașmaua. Feliați mărul, caramelizați-l în zahăr și apoi puneți-l în cuptor. Bhaji: Amestecați feniculul, hașmaua, condimentele, făina și adăugați apă pentru a lega compoziția. Cufundați în ulei încins pentru 1 minut .Sos: Într-o tigaie wok adăugați napii cubulețe, apă, măr cubulețe, 2 linguri de miere, suc de lămâie și oțet din cidru. Lăsați la scăzut napii, mărul și feniculul. Tăiați mușchiulețul de porc și așezați merele caramelizate în mijlocul farfuriei împreună cu legumele. Asezonați cu sos.