Mușchiuleț de porc cu sos bearnaise și mazăre sote, cu legume

Preparare

Feliem carnea curățată și după ce punem peste ea sare și piper, o prăjim în puțină untură. Fierbem porumbul, morcovii și pătrunjelul după care îi rumenim în puțin ulei, la fel, cu sare și piper. Pentru mazărea sote călim în unt topit ceapa verde tocată mărunt. Adăugăm boabele de mazăre, sare, piper, smântână și supă de bază și lăsăm să fiarbă până se îngroașă. Pentru sosul bernaise fierbem ceapa tocată mărunt, oțet de vin și vinul alb cu sare și piper. Strecurăm zeama. Amestecăm 4 gălbenușuri de ou cu piper și 3-4 linguri de apă la bain-marie până obținem o spumă. Adăugăm zeamă de lămâie, sare și ardei cayenne și condimentăm cu tarhon verde tocat și hasmațuchi.

 

înapoi la listă