Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 20. parte
Preparare
Folosim prazul pentru a crea o sfoara cu care legam paccheri
Taiam prazul foarte subtire pe lung
Coacem 2 vinete la gratar
Cand sunt gata decojim vinete si le punem la scurs
Facem o incizie pe rosii cherry
Dam o fiebere la rosile si apoi decojim de piele
Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se pune la rumenit usturoiul
Se scoate usturoiul si se adauga rosiile
Separat trecem urda prin sita
Decojim cele 2 vinete care au ramas si taiam cubulete mici
Saram cubulete de vinete si punem la scurs ca sa iasa apa amara din vinete
Le prajim in un pic de ulei de florea sorelui
Adaugam la urda parmezanul si vinete
Tocam busuioc si adaugam in compozitie de urda
Fierbem paccheri cand sunt fiert scoatem intr-un bol si punem un pic de ulei de masline
Lasam sa receasca paccheri
In aceas apa fierbem foarte putin prazul
Umplem cu sac a poche paccheri cu urda si vinetele
Coacem 5 minute la 240 de grade
Pregatim burrata
Asezam sosul de rosii pe farfurie
Apoi asezam paccheri si deasupra punem un pic de de burrata si busuioc taiat proaspat
Si cubulete de vinete prajite.
(Foto: Katalin Sándor)