Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 1. parte
Preparare
Punem intr-o oala mica 20 gr de apa si 40 de gr de zahar
Trebuie sa ajunga la 121 de grade, daca nu avem un termometru ne dam seama cand zaharul face niste buline albe la suprafata.
Incalzim migdale fara se la prajim in microunde sau tigaie.
Le adaugam in zaharul
Punem untul
Le turnam pe o hartie de copt
Pregatim meringa italiana
Punem 65 gr de zahar si 20 gr apa intro oala
Trebuie sa ajunga la 121 de grade
Intre timp montam albusul de ou
Si adaugam apa fierbinte peste albusul de ou
Punem in cutter migdale care sunt rece
Montam frisca
Punem migdalele in meringa italiana
Adaugam frisca la meringa cu migdale
Lucram restul de migdale ca si la inceput,
dar de data asta le dam o forma pe hartie de copt pentru plating
Pregatim in bain marie ciocolata
Scoatem din congelator parfait si decoram dupa gust.
(Foto: Katalin Sándor)