Pasta „Ncasciata”

Preparare

Se curata vinete

Se taia felii pe lung

Se pune sare pe fiecare felie

Se lasa 30 de min.

Se spala sa se scoate sarea

Se usuca cu hartie absorbanta

Se prajesc

Se lasa sa se scurge

Se distueste ceapa in un pic de ulei

Se adauga carnea

Se condimenteaza

Se adauga piure de rosii

Se lasa sa fierbe la foc incet 30 de min.

Cand scoatem din foc adaugam busuioc tocat.

Se gateste mazarea , intr-o tigaie cu un pic de ceapa si un pic de ulei

Se adauga la sos de carne

Se fierbe ouele

Se fierbe pasta si se lasa al dente

Sa scurge apa si sa adauga un pic de sos .

Pe o tava se intinde un pic de sos ,

apoi se face un strat de pasta ,

apoi un strat de sos, sa adauga Mortadella , mazarea, Mozzarella , oua fierte taiate felii, mozzarella si un pic de Parmezan, si apoi feliile de vinete prajite .

apoi se copera cu un pic de sos , si mai se pune pasta care o ramas.

Se mai pune sos peste pasta si Parmezan .

Se pune in cuptor preincalzit la 180 de grade . 25 de min.

(Foto: Katalin Sándor)

înapoi la listă