Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 1. parte
Preparare
Se curata vinete
Se taia felii pe lung
Se pune sare pe fiecare felie
Se lasa 30 de min.
Se spala sa se scoate sarea
Se usuca cu hartie absorbanta
Se prajesc
Se lasa sa se scurge
Se distueste ceapa in un pic de ulei
Se adauga carnea
Se condimenteaza
Se adauga piure de rosii
Se lasa sa fierbe la foc incet 30 de min.
Cand scoatem din foc adaugam busuioc tocat.
Se gateste mazarea , intr-o tigaie cu un pic de ceapa si un pic de ulei
Se adauga la sos de carne
Se fierbe ouele
Se fierbe pasta si se lasa al dente
Sa scurge apa si sa adauga un pic de sos .
Pe o tava se intinde un pic de sos ,
apoi se face un strat de pasta ,
apoi un strat de sos, sa adauga Mortadella , mazarea, Mozzarella , oua fierte taiate felii, mozzarella si un pic de Parmezan, si apoi feliile de vinete prajite .
apoi se copera cu un pic de sos , si mai se pune pasta care o ramas.
Se mai pune sos peste pasta si Parmezan .
Se pune in cuptor preincalzit la 180 de grade . 25 de min.
(Foto: Katalin Sándor)