Preparare
Se sărează cele două fileuri și se presară cu chimen, se scurge deasupra zeama unei lămâi, apoi se adaugă ruccola. Se fac rulade și se împung cu scobitoare. Înainte de a se așeza peștele pe grătar, se pregătesc ciupercile. Ceapa verde se taie și apoi se călește în unt. Se taie în fâșii subțiri ciupercile, apoi se călesc pe ceapă, și se condimentează cu sare și chimen. Cartofii prefierți se taie în bucăți mai mici, se amestecă cu grijă cu ciupercile, și se călesc câteva minute, după care se adaugă vinul. Se lasă puțin la fiert cu vinul, care conferă ciupercilor o aromă deosebită. La final, se adaugă smântâna și se mai sărează după gust. Prepararea cartofilor cu ciuperci durează aprox. 15 minute. Se pulverizează puțin ulei de măsline pe grătar, se așază ruladele de pește, și se prăjesc câte 5 minute pe fiecare parte. Putem pune capacul grătarului, astfel peștele se înmoaie mai repede. Se taie zucchini, se sărează și se așază pe grătar lângă pește, timp de aproximativ 1-2 minute. Când ambele părți ale ruladelor se rumenesc frumos, începem servirea. Se pun mai întâi cartofii cu ciuperci, apoi zucchini, apoi peste zucchini se adaugă rulada de pește. Peștele se poate orna cu câteva bucăți de varză roșie, doar de dragul culorii.