Perișoare în curry verde cu legume și pâine naan

Preparare

Amestecăm bine carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, sare și piper. Modelăm perișoarele. Le rumenim în puțin ulei și le punem deoparte. Tocăm foarte mărunt ghimbirul, ceapa verde, usturoiul, ardeii chili, iarba de lămâie, pătrunjelul, menta și două legături de frunze de coriandru. Adăugăm puțină sare și piper. Le fierbem adăugând sosul de pește, supa de bază și laptele de cocos. Adăugăm perișoarele rumenite și le fierbem împreună câteva minute. Activăm drojdia în puțină apă călduță cu zahăr și o amestecăm bine cu făina, iaurtul, praful de copt și uleiul. Sărăm. Din aluat vom face lipii subțiri, pe care le prăjim într-o tigaie încinsă și uscată. Feliem subțire ardeii, dovleceii și vinetele și le rumenim în puțin ulei de măsline pe un grătar.

înapoi la listă