TV Paprika Logo

Pește Spadă Cu Salsa Verde

Ușor
Medie

Preparare

Tăiați laolaltă pătrunjelul, menta, busuiocul, usturoiul, caperele și fileurile de anșoa. Transferați totul într-un vas care să nu fie din metal și adăugați gradual oțetul, sucul de lămâie, muștarul împreună cu 6 linguri de ulei de măsline. Asezonați cu jumătate de linguriță de sare și un sfert de linguriță piper. Acoperiți cu o folie de plastic si lăsați mixtura la temperatura camerei. Încălziți o tigaie de tip grătar, în care adăugați ultima lingură din uleiul de măsline și adăugați bucăţile de pește spadă, lăsându-le la făcut circa 3 minute pe fiecare parte. Transferați bucățile de pește spadă pe o farfurie, asezonându-le cu sare și piper. Lăsați-le pentru 5 minute într-un loc călduros. Pentru a servi, aranjați peștele pe farfurii încălzite și presărați pe margini sosul. Într-un bol separat serviți și cartofii fierți.

înapoi la listă