Pizza-Lipie Rapidă

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 220 de grade. Amestecăm făinurile, praful de copt şi sarea. Adăugăm uleiul de măsline şi apă, cât să obţinem un aluat moale, dar nu lipicios. Frământăm aluatul până când devine elastic. Împărţim aluatul în două şi întindem bucățile pe o suprafaţă dată în prealabil cu făină, până devin subţiri. Le aşezăm pe o plită acoperită cu hârtie de copt. Le acoperim cu caşcavalul ras, busuioc mărunţit şi cu smântâna amestecată cu 1 linguriţă de sare. Aşezăm deasupra roşiile cherry tăiate în jumătate sau sferturi, le stropim cu puţin ulei de măsline şi le coacem în cuptorul preîncălzit timp de 12-15 minute, până când sunt gata. Le presărăm cu busuioc proaspăt şi le servim.

înapoi la listă