Emisiune asociată:
Cum Să-Ţi Hrăneşti Familia
1. sezon 12. parte
Preparare
Încălzim cuptorul la 175 de grade. Ungem o tigaie medie cu unt şi presărăm făină. Coacem dovleacul. Topim untul într-o cratiță mică. Sfărâmăm dovleacul cu furculiţa şi-l amestecăm cu condimentele. Adăugăm apa fierbinte şi amestecăm, apoi punem făina, zahărul şi sarea. Amestecăm într-un vas chefirul cu ouăle, bicarbonatul şi seminţele din batonul de vanilie. Le adăugăm la amestecul de dovleac şi le amestecăm. Le punem în forma de copt pregătită şi le coacem timp de 20 de minute. Le scoatem din cuptor şi le lăsăm în formă, până când se răcesc. Amestecăm crema de brânză cu zahărul pudră, adăugăm seminţele din batonul de vanilie şi coaja de portocală rasă. Ungem prăjitura cu crema.