Emisiune asociată:

Deserturi Magice Cu Prăjiturela
1. sezon 1. parte
Preparare
Mixam ouăle cu zahărul până se deschid la culoare și își dublează volumul, apoi, mixand în continuare adaugam laptele, mierea și untul;
Într-un bol, amestecăm făină cu praful de copt și sarea și le turnam peste compoziția cu ouă și lapte;
Amestecăm cu unt tel doar până la incorporare;
Tapetăm cu hartie de copt o tava de 30/40 cm;
Coacem prajitura 20 de minute la 180 grade, funcția ventilatie;
Dupa ce s-a copt, o scoatem din tava, indepartam ușor hartia de copt, apoi tăiem blatul în ~ 60 de cubulețe;
Glazura:
Fierbem laptele cu zahărul și untul până când și untul și zahărul se topesc;
Turnam cacaoa și amestecăm cu un tel;
Turnam glazura intr-un vas incapator apoi dam fiecare cubulet de pandișpan mai intai prin glazura, apoi le tavalim prin nuca.
Props speciale:
Tava 30/40 cm
Platou servire, ideal cu picior