Pui cu coriandru și orez cu scorțișoară

Preparare

Curățăm pieptul de pui și-l rumenim cu usturoi într-o tigaie. Turnăm peste el supa de bază, adăugăm roșiile și cimbrișorul și-l coacem 10-15 minute la 180 de grade. Scoatem pieptul de pui din cuptor și-l păstrăm la cald. Lăsăm să scadă sosul la jumătate, adăugăm restul de roșii, piper, sare și stoarcem o limetă.
Tocăm coriandrul, îl adăugăm la sos după care trecem pietul de pui prin sos.
Spălăm orezul. Tocăm ceapa și o călim în unt după care adăugăm curcuma, scorțișoara, mixul de condimente ras el hanout și stafidele. Îl fierbem în supă de bază până se înmoaie. Îl amestecăm cu pătrunjel verde și-l servim cu pieptul de pui.

Reţeta poate fi diferită de cea din programul TV.

înapoi la listă