Preparare
Tăiem 100 de gr. de ghimbir proaspăt şi călim cu 25 de gr unt într-o tigaie. Tăiem 300 de gr. de pui în fâşii egale. Punem ghimbirul într-o oală, punem peste el fâşiile de pui şi stoarcem peste două bucăţi de lime, tăiate în două. Condimentăm cu puţină sare şi o răzătură de la o lămâie. Amestecăm toate aceste ingrediente, acoperim oala cu o folie şi o punem la macerat în frigider pentru maxim 2 ore.
Încălzim tigaia în care a fost ghimbirul, scoatem ghimbirul, îl ştergem de unt. Turnăm 10 ml de ulei de măsline şi puţină sare peste pui şi punem la rumenit în tigaie. Cremă de porumb: Turnăm într-o oală un litru de supă vegetală, adăugăm încet 100 de gr de făină de mălai fină. Amestecăm în continuu. Punem câteva frunze de cimbru. Atunci când crema are un aspect catifelat este aproape gata.