Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 6. parte
Preparare
Se face un amestec de curry, suc din lime, sare, 2 linguri de ulei de masline, piper, vin alb si 4 usturoi lasati intregi.
Se incide usor toate ciocanele , mai ales partea groasa .
Se pun intru-un vas impreuna cu amestecul facut , si acopera cu folie se pun la rece 30 de min.
Se taia cartofi pepeni .
Se face un pesto cu 6 linguri de ulei de masline, busuioc, patrunjel, sare, si doua catei de usturoi cu blander .
Se pun ciocanelele in tava, si apoi la cuptor la 180 de grade ,
Cand sunt rumenite de o parte sa intorc pe parte cealalta
Se prajesc cartofii in baie de ulei la o temperatura de aprox. 160 /170 de grade
Cand puiul este gata , se reprajesc cartofi inca o data dar la temperatura mai inalta si treptat, adica sa pune la prajit o cantitate mica de cartofi fie care data
Se lasa cateva minute sa se scurga si apoi se condimenteaza cu pestoul facut
Se servesc langa ciocanele.
(Foto: Katalin Sándor)