Pulpă de porc cu busuioc şi cremă de zucchini

Preparare

Asezonăm carnea cu sare și o prăjim până obţinem o crustă groasă. O ungem cu pastă miso și o punem într-un vas termorezistent. Tăiem legumele și le prăjim în tigaia cu carne. Adăugăm vinul, îl reducem, adăugăm pasta de tomate și supa de bază și dăm totul la cuptor cu carnea sub capac la 150°C timp de aproximativ 40 de minute.

Tăiem dovleceii, îi fierbem în lapte și smântână lichidă, îi condimentăm și îi pasăm cu busuioc într-un blender până obţinem o cremă.

Fierbem zahărul și oțetul în apă și marinăm arpagicul în ea. Adăugăm maioneza, condimentăm după gust, de exemplu cu garam masala, apoi o dăm la frigider. O servim cu carnea și crema de busuioc cu zucchini.

înapoi la listă