Quiche de sparanghel cu salată de ridichi dulci-acrișoare

Preparare

Preparăm un aluat din făină și unt și-l punem în frigider să se odihnească. Călim împreună ceapa și slănina, adăugăm bucățile feliate de sparanghel după care lăsăm să se răcească. Batem ouăle cu smântână și le adăugăm amestecului.
Aluatul odihnit îl aranjăm în formă de copt și-l coacem 15 minute la 170 de grade. După asta turnăm amestecul peste el și-l mai lăsăm la copt 30 de minute. Cu câteva minute înainte de sfârșit presărăm cașcaval răzuit peste el și lăsăm să se rumenească.
Preparăm un dressing pentru ridichi din ulei de măsline, oțet și zahăr. Îl turnăm peste ridichile feliate. Adăugăm pătrunjel verde.
Quiche-ul îl putem servi atât cald cât și rece.

Reţeta poate fi diferită de cea din programul TV.

înapoi la listă