Emisiune asociată:
Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 13. parte
Preparare
Punem intr-un bol ouale batute si faina, 200 gr
Malaxam pentru 15 minute aluatul
Daca aluatul nu e elastic adaugam putina apa calduta si daca este nevoie un pic de faina
Inchidem aluatul in folie de prospetime si lasam sa odhniesca 30 minute
Punem intr un bol urda, parmezanul, nucsoara si piper.
Intindem aluatul si cu un sac a poche punem urda
Stropim cu apa bordura
Acoperim cu o alta foia de aluat
Trebuie sa avem grija sa nu ramana aer printre foile de aluat.
Crema de dovleac:
Se pune in tigaie ulei de masline cu ceapa tocata si usturoi
Se prajeste la foc incet
Se adauga dovleacul si se sareaza
Se adauga supa vegetala treptat
Se pune in mixerul dovleacul si daca e nevoie se mai adauga supa si se mixeaza
Se pune un strop de scortisoara.
Costita:
se prajeste costita in tigaie
se pune o oala cu apa si sare la fiert
se pun pastele la fiert
cand sunt gata le scoatem si le tragem in putin unt adaugam costita
se aseaza pe crema de dovleac in farfurie si deasupra pastele si costita.
(Foto: Katalin Sándor)