Ravioli cu crema de dovleac, costita si castane

Preparare

Punem intr-un bol ouale batute si faina, 200 gr

Malaxam pentru 15 minute aluatul

Daca aluatul nu e elastic adaugam putina apa calduta si daca este nevoie un pic de faina

Inchidem aluatul in folie de prospetime si lasam sa odhniesca 30 minute

Punem intr un bol urda, parmezanul, nucsoara si piper.

Intindem aluatul si cu un sac a poche punem urda

Stropim cu apa bordura

Acoperim cu o alta foia de aluat

Trebuie sa avem grija sa nu ramana aer printre foile de aluat.

Crema de dovleac:

Se pune in tigaie ulei de masline cu ceapa tocata si usturoi

Se prajeste la foc incet

Se adauga dovleacul si se sareaza

Se adauga supa vegetala treptat

Se pune in mixerul dovleacul si daca e nevoie se mai adauga supa si se mixeaza

Se pune un strop de scortisoara.

Costita:

se prajeste costita in tigaie

se pune o oala cu apa si sare la fiert

se pun pastele la fiert

cand sunt gata le scoatem si le tragem in putin unt adaugam costita

se aseaza pe crema de dovleac in farfurie si deasupra pastele si costita.

(Foto: Katalin Sándor)

înapoi la listă