Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 9. parte
Preparare
Intr-o tigaie, se distueste ceapa, cu 30gr unt
Se stinge cu jumatate din vin alb
Se lasa pina cand se face sticloasa
Eventual se foloseste un pic de supa fierbinte
Se adauga salata radicchio taiata subtire
Sare
Piper
Se lasa la foc incet pina cand se inmoaie bine salata
Se adauga speck
Se prajeste orez intr-o tigaie fara nimic
Cand este prajit se adauga la prima tigaie
Se stinge cu restul de vin alb
Se amesteca in continu si se adauga supa fierbinte treptat in continu
Pina cand orezul este gata
Se lasa un pic lichid
Si se scoate din foc
Se adauga gorgonzola taiata foarte micut
Parmezan treptat
Si la sfirsit untul ( 30 de gr )
Si se ”manteca”, adica se amesteca bine sa incoproreze aria
Se lasa 2 minute sa se odihneasca
Si apoi se poate servi.
(Foto: Katalin Sándor)