Salată Caldă De Catorfi Noi Şi Sfeclă Cu Carne De Iepure, În Crustă De Plante Aromatice

Medie
Medie
Medie

Preparare

Carnea de iepure se curăţă, se presară cu sare şi se unge cu ulei. Înlăturăm coaja pâinii toast și o facem bucăţele, care se pun în aparatul de mărunţit. Se adaugă plantele aromatice şi un praf de sare. Se amestecă bine. Se adaugă uleiul de măsline şi se amestecă din nou. Carnea de iepure se prăjeşte pe ambele părţi. Se presară peste carne firimiturile cu plante aromatice, se apasă puţin peste tot, apoi se pune pe o tavă şi se coace în cuptorul reglat pe poziţia grill timp de 5 minute sau până când capătă o culoare aurie. Într-o oală se pune untul la topit, apoi se toarnă într-o tigaie, se adaugă puţin ulei de măsline şi se introduc cartofii noi fierţi şi sfecla, după care se amestecă bine. Cartofii şi sfecla se pun într-o oală, se presăra deasupra frunzele de salată şi parmezanul, apoi se condimentează.

Fotograf Katalin Sándor

înapoi la listă