Sendviş Cu Carne Prăjită

Ușor
Medie
Multă

Preparare

Pieptul de porc se freacă bine cu sare, piper şi usturoi pisat, împreună cu seminţele de chimen, apoi se pune într-o tavă de copt cu puţină untură şi se lasă la prăjit în cuptor la 120-130 de grade, timp de 3-4 h. Se pune deoparte, se dezosează cât e cald şi se lasă să se răcească. Seminţele de chimen se pun la fiert, iar apa aceasta se toarnă peste ceapă şi peste varza tăiată fâşii subţiri, sărată şi stoarsă. Se adaugă muştar, eventual, puţin oţet şi puţin zahăr. Se presară cu sare şi cu piper. Baghetele tăiate în două se ung cu puţină untură, se introduc varza condimentată, carnea prăjită şi tăiată bucăţi şi se presară cu frunze proaspete de pătrunjel.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă