Emisiune asociată:

Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 8. parte
Preparare
Se portioneaza file de somon si sa verifica de oase
Se condimenteaza cu ulei, sare, piper si vin alb
Se pune cuptor la 210 grade
Se pune somon in tava si apoi in cuptor
Se lasa 10 min.
Intro o tigaie se pune piper verde , si unt
Se stinge cu cognac
Se pun piersici taiate cuburi
Se adauga otet de mere,
se lasa sa evaporeze otetul de mere
se adauga miere
1 lingurita de zahar
Patrunjel maruntit
Se lasa se sa reduce sosul
Se taia “ artistic “ zucchini
Se condimenteaza cu ulei de masline, sare , piper ,
Se trag in tigaie antiaderenta .
Se face a parte , o reductie de otet balsamic , adica sa adauga zahar ( 2 lingurite ) si se pune la fiert otet pina ca se injumatateste .
Cu reductia de otet se condimenteaza zucchini .
Plating :
se pun zucchini , peste felia de somon , si peste sos de piersici.
(Foto: Katalin Sándor)