Emisiune asociată:

De La Un Anotimp La Altul
1. sezon 4. parte
Preparare
Amestecăm pasta de roșii cu usturoiul și cu ghimbirul rase fin, cu mierea, cu sarea și cu piperul. Dăm aripioarele de pui prin sos, le așezăm într-un vas termomezistent, le stropim cu puțin ulei și le introducem în cuptorul preîncălzit la 200°C. Se gătesc timp de 35-40 de minute, până devin crocante.
Pentru sosul de ceapă, prăjim cepele verzi până devin aproape negre și apoi le tocăm mărunt. Le punem într-un bol, adăugăm zahărul, coaja de lămâie proaspăt rasă, o jumătate de cățel de usturoi ras, apoi adăugăm iaurtul gros și brânza feta. Le amestecăm și, la final, adăugăm verdeţurile tocate mărunt.
Se servește cu aripioare de pui prăjite, legume și pâine prăjită.