Emisiune asociată:

Deserturi Magice Cu Prăjiturela
1. sezon 12. parte
Preparare
Punem zahărul și untul în vasul mini chopperului și le alifiem până obținem o spumă (la fel ca la crema de alune – mixam cateva minute, curatam pereții vasului, apoi iar mixam până obținem compoziția dorită.
După ce am obtinut o crema pufoasa din zahăr și unt, adăugăm făină, mixam 3-4 secunde, apoi adaugam laptele și iar mixam până cand aluatul se leaga (se formeaza bile de diverse dimenșiuni).
Punem aluatul pe o folie de plastic, îl adunăm pe tot într-o bila, il aplatizam, il invelim in folia alimentară, apoi îl dăm la rece pentru 10 -20 de minute sau până când devine mai ferm.
Scoatem aluatul de la frigider, îl întindem într-o foaie cu grosimea de ½ cm, apoi decupam cercuri.
Punem flori pe fiecare apoi îi băgăm la congelator pentru 10 minute .
Coacem biscuiții pentru 15 minute la cuptorul preincalzit la 190 de grade.