Supă Cremă De Napi Cu Pere

Ușor
Medie
Medie

Preparare

Preparăm o supă de bază din legumele aflate în frigider şi cămară: le călim în puţin ulei, adăugăm piper boabe şi completăm cu apă rece. Când legumele s-au înmuiat, supa e gata. Călim ceapa tocată cu unt. Curăţăm şi tăiem napii în cubuleţe, apoi le punem în apă cu lămâie, ca să nu devină maronii. Adăugăm la ceapă napii şi para tăiată cubuleţe. Le condimentăm cu nucşoară şi cimbrişor uscat. Completăm cu supă, adăugăm sare şi piper. Le fierbem 20-25 de minute, apoi pasăm totul cu robotul. La sfârşit, adăugăm o lingură de unt şi puţină smântâna dulce. Prăjim nucile, apoi le mărunţim şi le presărăm în supă la servire.

înapoi la listă