Tartă Cu Brânză Și Fructe

Ușor
Medie
Multă

Preparare

Căptuşim o tavă de 20×30 cm cu hârtie de copt, astfel încât hârtia să fie mai lungă – astfel, vom scoate prăjitura când va fi gata. Pentru baza de biscuiţi, tăiem fisticul sărat în bucăţi mai mari, zdrobim biscuiţii într-un mojar şi le amestecăm într-un vas. Adăugăm untul topit şi zahărul. Presăm aluatul pe fundul formei de copt. Înfigem în aluat afine spălate şi uscate și le presăm. Amestecăm în robotul de bucătărie crema de brânză şi zahărul. Adăugăm ouăle unul câte unul, apoi făina. Adăugăm smântâna şi amestecăm până când se omogenizează, fără să introducem aer în amestec. Turnăm amestecul peste aluatul de biscuiţi şi îl dăm la cuptor, la 170 de grade, timp de 50 de minute, până când e gata. Luăm tarta din cuptor, o scoatem din formă şi o punem în frigider cel puţin 2 ore, dar mai bine peste noapte.

înapoi la listă