Tocanita de vita cu gnocchi de cartofi

Preparare

Sa calesc impreuna ceapa, ardei taiati bucati si carne taiata bucatele cotnrofibra .
Sa stinge cu vin
Sa adauga celelalte ingrediente .
Sa acopera cu un pic de apa, pana cand sunt toate ingrediente acoperite .
Sa lasa la fiert la foc incet, acoperit .
Daca este nevoie se mai adauga din cand in cand apa clocotita .

Sa fierb cartofii in coja dupa ca au fost spalati
Cand sunt fierte, se curata de coja cand sunt inca calzi
Fa face o “ fantana “ cu faina
Sa adauga parmezan
Si apoi se strivesc cartofi
Sa formeaza coca foarte repede, in asa fel ca amidonul de la cartofi se amesteca cu cel din faina .
Si se intinde aleuatul in niste mici carnaciori care apoi vin taiati si dati pe furculita pentru caracteristica forma de gnocchi .
Se fierb gnocchi in mult apa sarata, cand vin la suprafata se scurg, se pun in farfurie si se acopera cu tocanita.

înapoi la listă